Over ons

Pain plus is meer dan brood alleen !

Van in de vroege uurtjes staat Pain Plus voor u klaar met brood, broodjes, patisserie en charcuterie, lekkere kazen en verse warme en koude maaltijden.
Ook als U op zoek naar een origineel cadeau, een heerlijk flesje wijn of een krokant gebakken kippetje? Eén adres, Schoolstraat 128 in Melsele!

 

over ons

 

Pain Plus , Meer dan brood alleen!

En zo zijn ook de uitbaters, meer dan verkopers alleen!


Nico Van Hoyweghen, voormalig warme bakker/patissier die zijn roots niet kan verloochenen, noch vergeten. Vanaf hij kon lopen stond hij mee in de bakkerij van zijn vader te Bazel en nog steeds heeft hij de liefde voor het bakken in zijn poriën.


Debby Hanssen, heeft sinds ze samen is met haar echtgenoot, deze liefde mee overgenomen alsook heeft ze een enorme liefde voor het proberen van nieuwigheden, welke je in hun slaatjes en klaargemaakte gerechten terug vindt.

Samen vormen zij dus het perfecte team voor het uitbaten van deze delicatessenzaak en staan zij hun klanten elke dag met de glimlach op te wachten. Dit “perfecte team” wordt bijgestaan door een aantal zeer toffe en lieve mensen waarop zij steeds kunnen rekenen. Je vindt bij Pain Plus zowel kwaliteistvolle charcuterie, uitgelezen kaassoorten, een waaier aan zelfgemaakte salades, zelfbereide warme en koude gerechten, verse soepen, enz... alsook Nico’s heerlijke koffiekoeken, drooggebak, patisserie en natuurlijk ook lekker brood, pistolets en sandwiches.

Daarnaast zijn er dan ook niet alleen pralines, zoet beleg, koekjes, en allerlei confiserie, drank en frisdrank, geschenkmanden, seizoens- en themagebonden producten, enz... Ook kan je anti pasti, kaasschotels, charcuterieschotels, belegde broodjes/sandwiches, ontbijten, enz... bestellen.
Met andere woorden, voor elk wat wils.


Kom langs en overtuig jezelf ; Debby, Nico en hun team staan steeds voor u klaar om u op uw wenken te bedienen !

team

Openingsuren

Maandag : 5u30 tot 18u00

Dinsdag : 5u30 tot 18u00

Woensdag : 5u30 tot 14u00

Donderdag : Gesloten

Vrijdag : 5u30 tot 18u00

Zaterdag : 5u30 tot 17u00

Zondag : 6u30 tot 12u00

Tijdens de feestdagen zijn er aangepaste openingsuren!

 

 

Pain Plus bvba

Schoolstraat 128

9120 Melsele

Tel. 03/502.99.98

Btw. BE 0598.749.029

e-mail. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Belfius. BE35 0689 0212 0437